Home

Baterii cu litiu

Baterii cu litiu

ROCCAS ICCP SRL este distribuitorul pentru Romania al firmei Tadiran Batteries GmbH.

Sonnenschein Lithium Gmbh si-a schimbat denumirea in Tadiran Batteries Gmbh .

TADIRAN BATTERIES este lider mondial in proiectarea , dezvoltarea , fabricarea si vanzarea bateriilor de litiu pentru aplicatii industriale .

Avantajele bateriilor Tadiran : durata mare de viata , fiabilitatea foarte ridicata , rata de autodescarcare foarte scazuta , carcasa ermetica , siguranta in functionare dovedita de cei peste 25 ani de experienta si de cele circa 100 mil. baterii in functiune fara incidente , gama de temperaturi de operare larga , etc…

Tipurile de baterii disponibile :

- LTC(Lithium Thionyl Chloride) potrivite acolo unde este ceruta tensiunea de 3,6V ca energie primara pentru operatiuni independente de pana la 10 ani si mai mult .

- Pulse Plus sunt o combinatie intre LTC si HLC ( Hybrid Layer Capacitors) , aceasta din urma adaugand capabilitati de putere pentru pulsurile de curent . Este cea mai buna solutie acolo unde sunt varfuri de curent cum sunt aplicatiile GPRS si GPS.

- TLM (High Power Battery Technology) ofera o sursa de putere compacta cu capabilitati de current ridicat . Sunt recomandate pentru aplicatii care cer descarcare de putere mare dupa o perioada lunga de stocare , cum sunt echipamentele pentru situatii de urgenta din domeniul auto.

Preturi:

Preturile depind de proiecte , cantitati , termene de livrare , conditii comerciale etc. De aceea suntem nevoiti sa analizam atent fiecare cerere de oferta pentru a gasi solutia optima pentru dumneavostra dar promitem sa va raspundem cu promptitudine . Va rugam sa solicitati ofertele de pret la : CONTACT

Pentru cantitati mari ( mii de bucati anual , esalonat ) se pot obtine preturi speciale .

i Detalii suplimentare,oferte de pret si comenzi la: CONTACT

Sistem de management al calitatii