Producător: Seiko Precision
Cod produs: QR-7550
Disponibilitate: La comanda
1.980,00 lei / BUC
Fără TVA: 1.980,00 lei

QR-7550 are cele mai multe caracteristici mecanice ale QR-6560, cum ar fi cele 6 coloane (3 x IN / OUT) pe zi, 2 tipăriri color (negru / roșu), mecanisme de imprimare cu durată mare și cu viață lungă cu starea de -the-art 9 cap de imprimare cu matrice de puncte, tehnologie fiabilă de viață lungă, cu ușurință de utilizare și liniște sufletească.


În plus, QR-7550 are avantajul că toate datele de perforare (timp IN / OUT) tipărite pe cardurile de timp sunt, de asemenea, alocate și salvate în memoria flash pentru ceasuri, pentru maximum 200 de angajați (standard = 100 angajați), la 6 ceasuri pe zi fiecare și până la 63 de zile.

Aceste date pot fi citite în orice moment prin intermediul unui stick USB standard. Accesul la date este codat și protejat de blocare / parolă. Datele pot fi apoi importate pe PC pentru analize suplimentare. Ca standard, QR-7550 este livrat fără niciun software pentru procesarea datelor de perforare de pe PC. Vă rugăm să consultați distribuitorul local SEIKO PRECISION pe pachetele software pe care le poate oferi pentru procesarea datelor de perforare de pe computer.

QR-7550 în sine este un non-calculator / înregistrator de timp (funcția de calcul este asigurată de un software PC care NU este inclus in standard), cu 6 coloane de tipărire (3x IN / OUT) pe zi, în timpul funcției de noapte/schimbare noapte, imprimarea este doar pe negru, încălcările timpului de bază vor fi marcate electronic și tipărite cu o notă specială. Mecanism de imprimare cu rezistență îndelungată și viață lungă, cu cap de imprimare cu 9 acuri, dotat cu tehnologie fiabilă de lungă durată

  • Deschide data sheet: click to download pdf
  • Etichete: QR-7550