Masini de cusut casnice si semiprofesionale

Exista 4 produse.
Masini de cusut casnice si semiprofesionale

Masini de cusut

Intrati în lumea creativă a cusutului la masina si descoperiti posibilitatile cu Pfaff!
Pfaff a selectat o mare varietate a masini de cusut inovatoare, fiecare cu echipamente si performanta diferite . Veti găsi cu siguranta pe cea potrivita pentru Dvs.. Nu uitati, masinile de surfilat Pfaff! O necesitate pentru fiecare pasionat de...

Mai mult

Subcategorii

 • Expression Line

  Bine-conceputa si un adevarat vis in timpul utilizarii - aceasta este noua linie Expression de la Pfaff. Experimentati trei modele la superlativ de masini de cusut.

  Caracteristici inovatoare, usurinta de utilizare, precum si posibilitati incredibile. Cusături decorative cu un aspect de exceptie va asteapta le puteti utiliza detaliile minunate. Intrati în fascinanta lume a tesăturilor si creati ceva care este cu adevarat unic.

  EXPRESSION LINE

 • Select Line

  Este perfecta pentru oricine are nevoie de o masina de cusut versatilă, cu un aspect modern precum si caracteristici foarte practice. În plus, toate modelele din Select Line sunt atât de usor de folosit!

  Veti iubi Sistemul Easy de la Select, care permite sa alegeti dintr-o varietate largă de cusături de calitate Pfaff cu doar o simplă apăsare de buton. Si nu uitati originalul IDT - disponibil numai la Pfaff!

  SELECT LINE

 • Smart Line

  Cu o mulțime de modificări ale cusaturii, este posibil să coaseți mult mai ușor. Câștigati o mare putere de control cu lungimea și lățimea reglabilă în dimensionarea finală a cusaturii Ca și alte modele, acesta dispune de coasere cu bratul cu mișcare libera; aceasta este de fapt o caracteristică valoroasă și des utilizata pentru a determina calitatea masinii de cusut.


Buletin de știri

Roccas

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7