Masini de surfilat

Exista 7 produse.
Masini de surfilat

Masini de surfilat

...Descoperiti lumea PFAFF ® Overlock Masini de surfilat!

Va place să coaseti? Vă bucurati sa lucrati cu toate materialele minunate astăzi? Vreti ca rezultatele să fie perfecte ? Atunci aveti nevoie de o masina de surfialt PFAFF ®! Este partenerul perfect al masinii Dvs. de cusut. Acesta preia totul de acolo de unde masina dvs...

Mai mult

Subcategorii

 • Hobbylock

  Pentru cusut, taiere si surfilare, PFAFF ® masini Hobbylock !

  Masinile Pfaff hobbylocks sunt masini de surfilat robuste , care oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi ajutoare speciale de filetat si alimentare diferentiala. Chiar ar trebui să experimentati Hobbylocks pentru dumneavoastră de la dealer-ul autorizat Pfaff. Vă vom oferi o demonstratie in orice moment.

  HOBBYLOCK

 • Coverlock

  Coaseti, finisati si tiviti într-un singur pas! Este posibil! Cu o masina PFAFF ® Coverlock

  Doar priviti la tivul de pe tricoul dvs.. Ce se vede este o cusatura de acoperire cu efect tipic de ac dublu la exterior si un finisaj de fir perfect în interior. Cusăturile Coverlock unesc toate acestea într-un singur pas la PFAFF ®. Ar trebui să-l vedeti in actiune - chiar si doar vizionarea Coverlock este distractiva.

  PFAFF ® Coverlock oferă, de asemenea, multime de facilitati, precum un ecran de afisare _ complet, tensionare automata a firului, memorie si chiar si cusaturi profesionale care sunt utilizate în industrie. Într-adevăr ar trebui să aruncati o privire mai atentă asupra acestei masini - opriti-va la dealer-ul autorizat PFAFF ®.

  COVERLOCK


produse pe pagina

produse pe pagina

Buletin de știri

Roccas

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7