Politica de confidentialitate

Aceasta pagina descrie Politica Noastra de Confidentialitate.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra va inregistra datele Dvs. personale in calitate de clienti, numai in vederea expedierii marfurilor si materialului de informare sau publicitar.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre, va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre S.C.Roccas ICCP S.R.L. fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. in scopul onorarii comenzii si pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

S.C.Roccas ICCP S.R.L. va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aLegii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Mentionam ca societatea S.C.Roccas ICCP S.R.L. este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. 

Daca aveti intrebari cu privire la: “Conditiile de utilizare”, “Modalitati de plata”, “Cum cumpar”, “Transport si livrare” sau alte materiale asemanatoare, va rugam sa consultati casuta de informatii aflata in magazinul nostru online sau pot fi directionate catre noi apasand butonul "Contact" din meniul principal. Mai puteti trimite intrebarile Dvs. si direct la adresa de e-mail: roccas(at)roccas(punct)ro.



Buletin de știri

Roccas

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7