Select 4.2 Afisare la marime maxima

Select 4.2 masina de cusut

Alegeti dintre 40 de cusaturi diferite, inclusiv o mare varietate de cusături decorative, pentru rezultate perfecte cu orice material.

Detalii

Select 4.2

Disponibilitate: In stoc

3 alte produse in aceeasi categorie:

Select ™ 4.2 - Chiar mai multe posibilitati!

Select ™ 4.2 va face cusut dvs. chiar mai distractiv si creativ!

Alegeti dintre 40 de cusaturi diferite, inclusiv o mare varietate de cusături decorative, pentru rezultate perfecte cu orice material. Înfilarea acului este atât de usoara cu acul integrat de înfilare, si originalul IDT System de la ™ PFAFF ® garanteaza absolut alimentarea egala a materialului atât din partea superioară cat si din partea de jos .

Accesoriile suplimentare sunt incluse, cum ar fi Piciorul de Stopare , Piciorul de laminare de tiv invizibil si Piciorul de Cusatura Fantezie pentru a vă oferi capacitate de cusut si mai mare.

SELECT 4.2

CARACTERISTICI:

- Alimentare Duala Integrata numai de la PFAFF de peste 40 de ani! O caracteristică exclusive, care oferă garanteaza absolut_ alimentarea perfecta egala a materialului cu toate tipurile de tesături de la organza pură la straturi groase de denim.

- Easy Select de la ™ PFAFF ® System - AlegetI rapid cusatura cu o apăsare a unui buton. Aveti posibilitatea să le combinati, pentru o mai mare varietate.

- Dispozitiv de înfilare ac integrat - Filetare usoară de fiecare dată! Nu mai căutati ochiul acului. Dispozitivul de infilare integrata a acului este construit chiar în interiorul aparatul dumneavoastră de cusut, ceea ce face filetarea usoară.

- Putere constanta a acului de perforare - Oferă control al cusaturii pas cu pas cusatura si putere maximă de perforare la orice viteză. Coase prin mai multe straturi de material de pilota, vatelina si denim.

- Lumina de LED-uri - Sursă de lumină de lungă durată care luminează proiectele dvs. de cusut, cu o lumină clara.Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Select 4.2 masina de cusut

Select 4.2 masina de cusut

Alegeti dintre 40 de cusaturi diferite, inclusiv o mare varietate de cusături decorative, pentru rezultate perfecte cu orice material.

Scrieți-vă părerea

Buletin de știri

Roccas

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7