S.C. ROCCAS ICCP S.R.L. a fost infiintata la 12 decembrie 1990. Incepand din 1991, activitatea de baza s-a desfasurat prin cele doua spatii comerciale ale societatii, cat si prin sediul social. 

In acest moment, noi efectuam importul si distributia de componente electronice active, componente electronice pasive, afisaje cu cristale lichide, carcase electronice, tastaturi folie,baterii litiu, imprimante termice, panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme solare, celule fotovoltaice,invertoare, masini de cusut, masini de brodat, masini de tricotat .

In anul 1993 am devenit distribuitori exclusivi ai societatii SEIKO Instruments GmbH pentru imprimante termice utilizate la fabricarea aparatelor medicale, a caselor de marcat fiscale si a inregistratoarelor industriale. 

Din anul 1994 suntem distribuitorul pentru Romania al firmei TADIRAN Batteries fost SONNENSCHEIN Lithium GmbH.

Analizand dezvoltarea de amploare in tarile U.E. in ceea ce priveste energia verde, incepand cu anul 2006, prin noul departament de Sisteme Solare, am inceput sa distribuim componente si echipamente pentru sistemele care utilizeaza energia solara: panouri solare, statii de pompare, controlere electronice pentru instalatii solare, accesorii si alte produse cu care am participat la targuri de profil incepand din 2009.

Odata cu sustinerea, atat financiara, cat si a campaniei de constientizare a avantajelor acestor sisteme,ce utilizeaza energia solara si geotermala, implicarea noastra este mai mare in instalarea lor, avand un colectiv de ingineri care pot solutiona problemele tehnice si care coordoneaza echipele care vor implementa aceste sisteme.

Societatea noastra asigura asistenta tehnica si consultanta clientilor pentru proiectele ce urmeaza a intra in productie si pentru a caror fabricatie sunt utilizate componente electronice pe care le furnizam. In acest sens raspundem la toate solicitarile clientilor si tinem legatura permanenta cu furnizorii in ceea ce privesc detalii tehnice.

In urma realizarii prototipurilor si lansarii comenzilor de la clienti, efectuam importurile necesare si distributia componentelor solicitate.
Produsele si serviciile oferite de noi acopera tot teritoriul tarii.


S.C. ROCCAS ICCP S.R.L. este certificata ISO 9001/2000 si are implementat sistemul de management al calitatii,ceea ce da garantia fluxului informational si a transparentei tuturor operatiunilor si documentelor ce privesc finantarea programelor din bani publici.