Producător: PFAFF®
Cod produs: Coverlock 3.0
Disponibilitate: La comanda
4.020,00 lei / BUC
Fără TVA: 3.378,15 lei

Design ingenios si sofisticat - este caracteristica noii Coverlock 3.0 masina de surfilat ® de la PFAFF. Originile sale se află în traditia germană si combină standardele de inalta performanta cu forma moderna. Perfectiunea coaserii si spatiul de cusut extra-large sunt în asteptarea ideilor dumneavoastră.

Multi-functionala


Tesatura usoara sau groasa, întinsa sau elastica - masina de surfilat de la PFAFF ® oferă cusătura potrivita pentru fiecare material textil. Cusături durabile, margini perfect finisate, tivuri profesionale, precum si efecte decorative - totul este posibil cu Coverlock 3.0.

Rapida


Într-un singur pas, masina Dvs. de surfilat PFAFF ® coase două piese de material textil împreună, finiseaza marginea materialului si o incheie - atât de repede că este o bucurie sa vizionezi. Controlul electronic al vitezei garantează putere maximă de perforare la toate vitezele.

Precisa


Fiecare cuta de material textil este prinsă foarte bine, pentru a preveni destrămarea. Îmbinările sunt perfecte pe orice tesaturi, datorită alimentarii diferentiale. Materialul nu se va întinde si nu se va încreti. Aveti setări reglabile pentru toate tipurile de tesaturi si tehnici de coasere.


Coverlock 3.0 masina de surfilat ® de la PFAFF - 5, 4, 3, 2 fire, disc de reglare automata a tensiunii, spatiu de cusut incredibil, 23 de cusaturi, cusatura de acoperire profesionala si multe alte caracxteristici!
Coaseti, taiati, tiviti, surfilati intr-un singur pas, pentru a obtine un finisaj profesional al tuturor proiectelor dumneavoastră. Dati ideilor finisajul perfect si creati tendinte exclusiviste cu ajutorul cusaturilor decorative.

Masini de cusut
Garantie 24 luni persoane fizice 12 luni persoane juridice
Graifar
Infilator de ata
Numar cusaturi 23
Suprafata de lucru
Taiere automata a firului Da
Talpica presoare Standard Universala Picioare optionale
Viteza de coasere 1100 cusaturi/min. 2 viteze
  • Deschide data sheet: click to download pdf