Producător: PFAFF®
Cod produs: Creative Icon
Disponibilitate: La comanda
45.568,13 lei / BUC
Fără TVA: 38.292,55 leiPFAFF Creative Icon mașina de cusut și brodat este un instrument de înaltă performanță, demn de ambiții artistice.

Putere de neegalat. Spațiu maxim de lucru. Rezultate impecabile. PFAFF Creative Icon mașină de cusut și broderie - este locul în care perfecțiunea întalnește libertatea.


800+ modele de broderie
Personalizați-vă proiectele cu 27 de tehnici de broderie încorporate; 790 (42 de modele exclusive) de broderie; și cusături speciale de specialitate, cum ar fi tehnica Radiant, Triple Ribbon, Floating, Lace și Off-The-Edge.


Cel mai mare și mai luminos spațiu de lucru
Vizualizați întregul spațiu de lucru în cea mai largă zonă posibilă (12,2 "de la ac la braț și 5,5" în înălțime) indiferent de mărimea proiectului sau fără obstacole în linia vizuală.


Glisați, prindeți și măriți
Glisați, măriți, prindeți și personalizați pe ecranul color de 10,1 ".


Conectivitate WiFi și MySewNet
Conectivitate înseamnă actualizări ale mașinilor, alerte în timp real și actualizări de stare pentru proiectele dvs. atunci când lucrati.


Proiectata pentru artizan
Designul îmbunătățit ergonomic este mai ușor, cu o roată cauciucată, un mâner complet al corpului și un spațiu de lucru curbat.


Tehnologie îmbunătățită IDT ™
Tehnologia noastră integrată cu alimentare dublă continuă să se îmbunătățească prin alimentarea cu toate tipurile de țesături, pentru cusături precise și perfecte de fiecare dată.

  • Deschide data sheet: click to download pdf
  • Etichete: Creative Icon